Monday, October 26, 2015

Kas koolitusest on kasu?

Meil oli heameel veeta kaks pikka koolituspäeva koos toredate inimestega. Üheskoos leidsime toimivad lahendusi ja nippe laste une parandamiseks ning lapsevanemate toetamiseks. Kogusime siia osalejate tagasiside: 

  • Alguses tulin koolitusele seoses oma lasteaiarühma lastega, kuid sain lisaks ka teadmise, et pean ise võtma vastutuse ka oma laste une eest.
  • Mulle meeldis paarisuhte esiletoomine. Sain mitu uut head mõtet seoses oma paarisuhtega, millele ma varem ei osanud ise tähelepanugi pöörata. Aitäh!
  • Sain selguse, et lapse emotsioonide väljaelamine on OK.
  • Täname huvitava koolituse eest. Oleme kuuldust innustatud ja võtsime plaaniks meie lasteaiarühmades teha uurimistöö laste une kohta. Tore on see, et me suutsime ka kolleegides teema vastu huvi äratada. Soovime teile jõudu nii vajaliku teemaga tegelemisel!
  • Tänan nii südamliku ja sooja koolituse eest! Õhkkond oli suurepärane!
  • Mina võtsin koolituselt palju kaasa. Seda nii isiklikus plaanis kui ka tööalaselt. Tööalaselt sai mälu ja teadmisi värskendatud, et ka lastevanemaid kindlamalt juhendada ja teavitada une vajalikkusest. Enda jaoks võtsin kaasa oskusi, kuidas minu enda unekvaliteeti veelgi paremaks muuta, sh teadmine, et minu uneaeg on püha ja ma ei pea selle pikkust teistele põhjendama. Ka suhete osa loengust tuleb lastevanematega töötamisel kasuks ning ennekõike pani mind mu enda suhteid analüüsima. Olen ääretult tänulik selle päeva eest!
  • Tänud huvitava päeva eest. Saatsin oma rühma vanematele edasi unekooli lingi ja infokirja, et osalesin unekooli teabepäeval. Oma paarilisele ja õpetaja abile andsin suusõnaliselt edasi oma muljeid. Kodus vaatasin üle oma magamamineku rituaalid ja pean neis olema järjekindlam.
  • Suur tänu toreda koolituse eest. Mõtteid sain väga palju, kohe järgmisel päeval tulid "unetud" kolleegid uurima, mida räägiti. Kui oma kodus, oma lapsele oleme vähemalt kooli ajal püüdnud enam - vähem kindlad kellaajad tagada, siis oma klientidele on palju rääkida. Aitäh!

SUUR AITÄH kõigile koolitusel osalejatele ja tagasiside jagajatele. Meil on nii hea meel näha, et jagatud teadmised ja kogemused on leidmas ka päriselus rakendust! 

Järgmised koolituspäevad juba novembris, www.unekool.ee.